Helping The others Realize The Advantages Of ماشین برقی
Helping The others Realize The Advantages Of ماشین برقی
Blog Article
ماشین های برقی در طبقه بندی های جداگانه از خودرو های هیبریدی و پلاگین هیبریدی قرار دارند ، زیرا این وسیله های حمل و نقل دارای بخش درون سوز بنزینی یا دیزلی هستند.
انواع خودرو برقی از نظر نوع پیشرانه و منبع تغذیه به چند دسته تقسیم میشود. این دستهها عبارتند از:
تارا برقی که با همکاری ایران خودرو و شرکت جتکو طراحی و تولید شده است، دارای مشخصات فنی مناسبی است. موتور این خودرو ۱۷۰ اسب بخار قدرت و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور دارد که باعث میشود صفر تا صد در کمتر از ۹ ثانیه محقق شود.
دنا پلاس هیبرید استاندارد یورو ۵ را پاس میکند. این خودرو دارای موتور بنزینی یک لیتری ۳ سیلندر است که حدود ۷۰ اسب بخار قدرت دارد.
مدلهای حاضر در این دسته عبارتند از تویوتا میرای، هوندا کلاریتی و هیوندای نکسو.
در این بخش از بحث خود درباره نقاط قوت و ضعف ماشین های الکتریکی، به معایب خودروهای برقی میپردازیم. در حال حاضر مهمترین چالش در استفاده از خودروهای برقی، مدت زمان لازم برای شارژ باتری آنها است. در واقع زمان لازم برای شارژ باتری خودروهای برقی بهمراتب بیشتر از زمانی است که برای پر کردن مخزن سوخت یک خودرو احتراقی نیاز دارید.
آهنرباهای دائم برای ایجاد میدان مغناطیسی روتور و تولید گشتاور در موتور استفاده میشوند. با استفاده از آنها نیاز به سیمپیچهای تحریک در روتور برطرف شده است و در نتیجه تلفات ناشی از جریان در سیمپیچ روتور کاهش مییابد.
موتور الکتریکی تبدیلکننده انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی است و نیروی لازم برای چرخش چرخها را تامین میکند.
خودروی برقی here دارای مزایای متعددی است که میتواند به محیط زیست، اقتصاد و سلامت انسانها کمک کند. برخی از این مزایا عبارتند از:
خودرو برقی ایرانی یوز وارد بازار شد و آگهیهای فروش آن در فضای مجازی دیده میشود. در ادامه، قیمت و مشخصات این وسیله نقلیه الکتریکی را بررسی میکنیم.
دنا پلاس دو نیرو یا دنا پلاس هیبرید در سال ۱۳۹۸ معرفی شد. این خودرو یک مدل هیبریدی شارژی است که قابلیت استفاده از دو منبع انرژی بنزین و برق را دارد.
پاسخ علی on ۹ بهمن ۱۴۰۲ at ۰۸:۵۵ من تنها ایراد این خودرو را در مسافتهای طولانی میبینم که نیاز به شارژ دارند یعنی اگر ۷۰۰ کیلومتر رانندگی کنم بین راه حداقل یک بار باید شارژ صورت بگیرد حال چرا حکومت در سیستم تاکسیرانی از خودروهای سبک وزن برقی استفاده نمیکند به نظرم چون سوخت ارزان است
درواقع دلیل اصلی برقی کردن خودرو در کشورهای اروپایی گران بودن نفت و مشتقات نفت حاصل از واردات هست.
در خودرو های برقی افزایش انرژی خروجی با اضافه کردن تعداد باتری ها انجام میگیرد .